1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
aug
16

Livsvarig medlemskap til Erik Lindboe

En nestor og hedersmann i Song og Spelkorlagets historie har fyllt 70 år. Dette gikk selvsagt ikke upåaktet hen, og en delegasjon bestående av medlemer fra det opprinnelige ITKD (Initiativkommiteen Til Korets Dannelse) og dagens "& Søn" møtte hos jublilanten til avsyngelse av fødselsdagsangen.I tillegg ble det ovebragt en god flaske til vederkv...
Fortsett lesing
0 kommentarer
jan
06

EIGANESTUNNELEN- EN NY VELLYKKET UOFFISIELL ÅPNING UTFØRT AV SONG OG SPELKORLAGET!

Som gjester hos T Stangeland var koret med morer på besøk i Stavangers kjeller i forbindelse med siste øvelse før jul. Noen av oss bor jo i berørte bydeler og har hatt «sjau og minering» som del av den daglige rutinen i «åresvis» - men få hadde vært der nede.    En svær, full buss fra Haga og med god guiding fra Sven Håvard Livik bra...
Fortsett lesing
0 kommentarer
des
20

God jul ønskes dere alle fra Song og Spelkolaget & søn

Song og Spelkorlaget synger sammen med Hanne Krogh og tenorer i St Petri kirke mandag 19 Desember
0 kommentarer
okt
21

Julekonsert

Julekonsert med Hanne og Tenorer - og Song Og Spelkorlageti St. Petri Kirke
0 kommentarer
feb
22

“HANNES BESTE SHOW"

Folk valfartet i fjor sommer fra hele Sør-Norge til Oseberg Kulturhus i Tønsberg etter premieren på showet "World of Music". Salget eksploderte med strålende anmeldelser og et begeistret publikum. Opp mot 10 000 mennesker rakk å kjøpe billett før Hanne Kroghs stjernemannskap måtte stoppe strømmen av ekstraforestillinger grunnet fulle avtalebøker.Af...
Fortsett lesing
0 kommentarer
feb
03

Syng Med Oss 2016 - Ble en stor suksess

​Syng Med Oss for 28 gang ble gjennomført med stor suksess i Stavanger Konserthus 30 Januar 2016.Syng med oss har vært arrangert i Stavanger Konserthus hvert eneste år siden 1989. Og hvert eneste år har det vært stappfull hus denne ...
Fortsett lesing
0 kommentarer
jan
21

World of Music i Kuppelhallen 4 mars 2016

hanne

 

 

Noen tilbakemeldinger fra publikum som har sett forestillingen:

 

 

Et show av internasjonalt toppklasse

 En musikalsk sangopplevelse av de sjeldne, godt bundet sammen av Hanne Krogh og humoristiske historier av alle seks.

 

 

En opplevelse for livet.

Dette var et fantastisk show. Fra start til slutt var vi trollbundet. Både enkeltprestasjonene og helheten var av ypperste klasse. Disse par timene med Hanne Krogh & co var en opplevelse for livet.

 

 

Fantastisk konsert

Dette var en fantastisk konsert fra begynnelse til slutt. Høy gåsehud faktor og veldig bra sangere. Tre tenorer imponerer med sin stemmeprakt. Hanne Krogh som binder det hele sammen med tale og fin sang. Helene Bøksle som rører deg til tårer med sin vakre stemme, og ikke minst Marianne Antonsen som bare er helt utrolig flink. Takk for en flott konseropplevelse

 

Showet var helt etter min smak

 Alt var en opplevelse fra ende til annen. Mye forskjellig på oppsettet og det gav absolutt mersmak

Oseberg kulturhus

 

 

 

Fantastisk

 25. juli 2015

 Hvordan skal dere toppe dette neste år??? Gir to hele timer med topp og variert underholdning!!!

 

 

 

World of Music

Noe av det beste som er satt opp i Tønsberg noensinne. Min mann ville bli sittende 2 timer til. Fint flettet sammen m tale og musikk. Stort plus at nesten samtlige på scenen fikk "spille solo"

 

Fantastisk

Dette er det fineste jeg har opplevd på Oseberg Kulturhus.

Det var bare vakkert. Anbefales på det varmeste.

 

stor opplevelse

 Dette var en gave til en venn. Han og hans Kari fikk billettene av oss, noen venner, sammen med mat, vin, henting og bringing. De var strålende fornøyde. Jeg hadde nok vært der sammen med dem om ikke jeg nettopp var blitt operert og frarådet mye lyd. Gleder meg til å oppleve dette en annen gang.

De likte musikkvalget, vokalistvalget, musikerene og sammensetningen.

Fantastisk forestilling!

For en godteskål av en forestilling! Den ene perlen av en melodi etter den andre - fra rockefot til det aller såreste. Latter og tårer satt løst gjennom hele forestillingen. Min store heltinne, Marianne Antonsen, leverte som aldri før. Helene Bøklses yndige fremferd, de staute tre tenorene, supert kor og orkester - og Hanne Krogh som har satt det hele så fantastisk sammen. Kjør på - lag flere slike forestillinger, Hanne!

 

Strålende forestilling!

Flotte, dyktige artister! Musikerne var dyktige og danseren understreket showet der hun var med. Flott bakgrunn med bilde og illustrasjon

 

 

Veldig bra show! ! 

Utrolig bra show. Terningkast seks ☺☺variert program. De som var med leverte varene. Noe av det beste jeg har sett. Og jeg har sett mye. Mange flotte stemmer. Hanne Krogh jeg digger deg!!

 

 

Utrolig bra og variert sommerunderholdning!

Utrolig bra og variert sommerunderholdning! Helt uten dødpunkter! Synd det bare varte 2 timer!

Tønsberg kulturhus

 

 

EN OPPLEVEELSE!!

Et fantastisk show med fantastiske sangopplevelser, og musikere som gjorde

opplevelsen helt topp.Hanne gjør en kjempefin jobb med å binde hele forestillingen sammen.

Oseberg kulturhus

 

 

Meget bra show,

Anbefales dette var et meget bra show. Vi stor koste oss.

Oseberg kulturhus

 

 

 

Elegant og sjarmerende. For en stemmeprakt! Bravo!

 Elegant ramme rundt gode klassiske melodier og sanger, gjorde at vi nøt konserten fra begynnelse til slutt. Fantastisk stemmeprakt. Tårene trillet opptil flere ganger!

Oseberg kulturhus

 

 

Fantastisk

For noen sangere, stemmene "matchet" hverandre. Flinke til å binde sammen sangene med eventyr.

 

En stor opplevelse

Nydelig konsert! Ble bundet sammen av Hanne på en nydelig måte. Alle var bra, men for meg var Marianne Antonsen nr 1 De andre tett på. Mitt indre var full av sang og toner i tiden etter konserten ! Dessverre var våre plasser på 1. Rad til venstre orkester dårlig ,som tok bort noe av opplevelsen , men det kan ingen lastes for

Oseberg kultursenter


 

Hanne Krogh og tre tenorer og Helene Bøksle,Marianne Antonsen World of Music

Jeg var her med min datter, og vi var begge to helt overbegeistret. Fantastisk vokal, band og lyd. Samt flotte bilder som passet til sangene. Fantastisk flink danser passet bra inn. Vi har faktisk ingen ting å utsette på noe. Praten mellom sangene var rørende og passet flott inn. Bra at det ikke var pause. De to timene gikk bare så alt for fort. Jeg kunne sett dette showet igjen og igjen. Håper at de får til å reise rundt med showet,så mange fler kunne få oppleve dem.

 

 

Kjempe bra

Dette er noe av det beste min kone og jeg har opplevd.Fantastisk.

 

 

Fantastisk.

Artister og musikere på øverste hylle . Beste konsertopplevelse vi og våre venner har hatt.

 

  

Fantastisk

Vi hadde en magisk kveld med nydelig musikk og fantastiske sangere og musikere. Det var så tårene trillet under noen av fremføringene :-) Takk for en stor opplevelse

Ja, jeg anbefaler dette.

 

 

Kan bare si - helt fantastisk.

Tenkte oss et "vanlig" show i underholdnings sjangeren, men dette ble så mye mer. Visste at vi kunne forvente valuta for pengene med tenorene, men her var det flere som innfridde. Helene Bøksle i samklang med tenorene, Hanne Kroghs måte og binde det hele sammen, klovnens kroppsspråk, og likeså felespilleren, hvor jeg så "sveisen" til Sigbjørn Bernhoft Osa !

Jeg håper at forestillingen blir tatt opp og at vi kan få gleden av å se den igjen på TV, hvis den ikke blir satt opp andre steder i landet.

 

 

Hjertevarme

En utrolig vakker opplevelse. Artistene bød på seg selv noe som ga en varme til publikum og nydelig musikk. Har ikke opplevd et så varmt samspill mellom artister og publikum før.

 

 

Nydelig musikalsk opplevelse

Topp showet fantastiske artister og variert program

 

fraTjøme

Veldig bra - fantastisk

Noe av det beste vi har sett på lenge. Personlig og varmt. Nydelige melodier og fremføringer og bra orkester med "trøkk".

Ja, jeg anbefaler dette.

 

 

 

 

pensjonist

Sjelden har vi, 4 stk, kost oss slik på konsert e.l. Fantastiske artister, musikere + danser. Ikke minst hvordan Hanne bandt det hele sammen med små fortellinger etc. Hele veien hjem, fra Tønsberg til Lier, satt vi bare og sukket og kommenterte hvor fornøyde vi var og at det var verdt pengene og mer til.

 

 

En fantastisk opplevelse og et godt sammensatt show

 Jeg hadde forventninger for jeg har hatt gleden av å oppleve de tidligere. Dette overgikk mine forventninger til fulle. Det ga latter og glede, samt tårer. En komplett emosjonell opplevelse jeg vil leve på lenge. Skulle gjerne sett det flere ganger.

Ja, jeg anbefaler dette.

 

fraHorten

Det beste showet jeg har vært på.

Så proft show. Kunne ikke blitt bedre. Kanskje litt for høy musikk.

 

  

 

 fraSande i Vestfold

Hanne & tre tenorer

I kveld har jeg vært på en konsert jeg seint vil glemme! Hanne Krogh, Marianne Antonsen og Helene Bøksle sammen med de tre tenorer. Du verden for noen artister vi har i disse. Helene Bøksle er unik og kan så mye mer enn folkemusikk. For dere som ikke var der så skaff dere en billett til neste helg...... løp og kjøp! Til NRK og / eller TV2: Dette showet må dere formidle til hele det norske folk. Kultur på sitt beste. Jeg felte flere tårer i kveld av ren beundring og jeg hadde verdens beste støttespiller og gode venn ved siden av meg........dette folkens kommer jeg aldri til å glemme!

 

 

 

 fraSkien

Et innholdsrikt show med en rød tråd og flotte prestasjoner: Slik vi alltid opplever HKs show!

Flott at Hanne prøver noe litt nytt denne gangen, særlig for oss som har sått stor pris på de flotte showene hun har hatt før også. Vi er "fan" og har sett alle!

Denne gangen følte vi at showet var enda mer variert og dynamisk: de visuelle bakgrunnsbilder gir en flott stemning til det vi lytter til. Flotte og klangfulle prestasjoner av såvel sangere og sangkor, som musikere. Nevnes må også den unike kvinnelige danseren.

Hanne og Tenorene skuffer aldri! Heller ikke hennes eminente musikere!

Vi vet at bak Hannes show ligger mye hardt arbeid, lang planlegging og bestrebelse med "den røde tråd" i showet. "World of Music" er intet unntak i så måte, faktisk heller en reell bekreftelse på dette!

Et lite minus var litt for høy lyd enkelte ganger, for det meste når alle sang samtidig. TAKK :-)

 

 

 

 

0 kommentarer
des
10

Tidenes beste julekonsert i Drammen

Kom på konsert!

Song og Spelkorlaget synger 2 julekonserter med Hanne Krogh og de 3 tenorer i St Petri Kirke 16 november 2015.

Se hva de skriver i Drammens Tidende:

 

Anmelder: Johnny Andreassen, Drammens Tidende

SANG TIL TERNINGKAST 6!

 

* Tidenes julekonsert i Drammen.

* En fantastisk julekonsert gjennom 120 minutter.

* Alt annet enn terningkast seks og full pott ville vært feigt.

 

 

Hanne Krogh fylte Bragernes Kirke med en godhet som slår deg med en langt større kraft enn den sanggleden hun kom for å levere. Sammen med Tre Tenorer (Thomas Ruud, Jan Erik Filan, Marius Roth) leverte hun tradisjonelle julesanger, norske som engelske, side om side med klassiske perler fra film og kjente stykker. Og en poplåt fra blant annet Maria Mena.

En fantastisk julekonsert gjennom 120 minutter, der den erfarne Bobbysocks-diva solgte inn det hun kaller en undervurdert egenskap i vår tid: Godhet. Og jeg har aldri blitt så overbevist over budskap, låtvalg eller sangprestasjoner på noen julekonsert tidligere!

Der alle andre avslutter julekonsertene med «Deilig er jorden» der starter Hanne sin. Og når hun fyller på med Trygve Hoffs «Nordnorsk julesalme», på riktig dialekt, og den amerikanske opprinnelige gospel-sungede «Oh come all ye faithful» i Tre Tenorer-drakt da er jeg solgt. Tidenes intro på en julekonsert.

Og når hun fikk fyrt opp tenorene sine gjennom en spansk (eller var det italiensk) versjon av «You raise me up», en rørende versjon av «Walking in the air» fra «Snømannen», «Ave Maria» i all sin klassiske prakt, «You’ll never walk alone» med Seigmen-gitarist og operasanger Marius Roth som noe mer enn en Liverpool-supporter, praktfulle «Gloria in excelsis deo», norsk folkemusikks perle «Mitt hjerte alltid vanker» og «O helga natt» i sprengstoff-versjonen så ville alt annet enn terningkast seks og full pott for denne konserten vært feigt.

Veggene i Bragernes Kirke revnet nesten til Thomas Ruuds kraft på Jussi Björlings operaperle, og det stemmen hans ikke klarte prøvde et begeistret publikum å følge opp med ekstatisk respons. En ting er trioens kraft, som er imponerende nok. Men følelsen de i tillegg besitter er magisk!

Hanne Krogh er fortsatt den eneste som kan synge «Sonjas sang til Julestjernen» på riktig. Hun er fantastisk på den mellom-menneskelige kommunikasjonen, og hennes tro på og utstråling av godhet er etter mitt skjønn sjeldent ekte. Til alle dere som er skeptiske til julekonserter, her gikk dere glipp av tidenes julekonsert i Drammen. Kirken var ikke sprengt til siste plass. Det burde den vært!

0 kommentarer
sep
29

Sandnesposten

2015-09-29 08-27-05

Fra Sandnesposten

0 kommentarer
sep
09

Song og Spelkorlaget synger i "World of Music" i Kuppelhallen - Mars 2016

 

world of music02SM
“WORLD of MUSIC”  - De store sangene – de største stemmene.

 

Hanne Kroghs idé med å kombinere våre fremste tenorers ekstreme prestasjoner med nær, klok og slagferdig underholdning, har de senere årene utviklet seg til en av norsk kulturlivs største suksesser.
I sommer utvides stjernelaget ytterligere med gullstrupen Helene Bøksle og souldronningen Marianne Antonsen. De er med når Hanne & Tre Tenorer fra 9. juli inntar Oseberg kulturhus i Tønsberg.

 

Sommershowet “World of Music” er en hyllest til musikken hvor de store sangene skal synges av de mest ekstreme sangerne, innenfor en ramme av latter, tårer og rare, forunderlige historier.
Mange vet at “You`ll Never Walk Alone” slett ikke er en fotballsang. Mer ukjent er det kanskje at “Amazing Grace” ble skrevet av en angrende slaveskip-kaptein da han fikk en åpenbaring om sine grusomme forbrytelser på stranden og at teksten til verdenshiten “Time To Say Goodbye” ikke handler om umulig kjærlighet, men derimot er skrevet til en boksehelts avskjedskamp.

 

Folk må ikke lenger til Milano, New York, Paris, Madrid eller andre av de store operahusene for å oppleve de største stemmene. Sangopplevelser i verdensklasse er bare en biltur eller kanskje bare en spasertur unna. For i sommer vil tonene fly vilt og uhemmet gjennom Oseberg kulturhus i Tønsberg.
Arkitekten bak det hele er Hanne Krogh. Hennes første sommershow, “Ta meg til havet”, femdoblet den tidligere publikumsrekorden i Larviks kulturhus, Bølgen, og vandret siden en seiersgang rundt kysten fra Kristiansand i syd til Harstad i nord.
Så gjorde hun det umulige mulig ved å skape folkelig underholdning av Stemmerettsjubileet. Forestillingen “Ikke gi deg, jente” spilte nær 50 forestillinger i jubileumsåret 2013.

 

Hanne Krogh har ruget på ideen til “World of Music” i lang tid, men ville vente til alle i drømme-ensemblet var tilgjengelige.
Målet var å samle landets fremste sangere innen forskjellige sjangere, for dermed å skape både unik sangkraft og en dynamisk forestilling.

 

HANNE KROGH
Hanne har hatt en eventyrlig karriere som artist, skuespiller og formidler, og er arkitekten bak både egne oppsetninger og gruppene Bobbysocks, Just4Fun og Hanne & Tre Tenorer.

 

HELENE BØKSLE
Helenes unike og praktfulle stemme kan både smelte is og trollbinde et publikum. Hun er blant landets store sangstjerner innen moderne, tradisjonell musikk. I “World of Music” skal nye grenser sprenges.

 

MARIANNE ANTONSEN
Marianne besitter en av landets dypeste kvinnestemmer og er en soul-dronning av internasjonalt format. Hun har spilt inn musikk over hele verden og sunget hovedrollen i mange musikaler.

 

THOMAS RUUD
Thomas ble i ungdommen headhuntet som solist til Staatsoper Stuttgart og har i dag base i Berlin. Mange regner ham som tidenes beste norske tenor innenfor den italienske helte-kategorien, og svenskene kaller ham den nye Jussi Bjørling.

 

MARIUS ROTH CHRISTENSEN
Marius er den nye stjernetenoren på operaen I Oslo, men kommer til Tønsberg etter en vinter på operaen i København. Han velger og vraker i hovedroller, både her til lands og internasjonalt, og er fast “You`ll Never Walk Alone”-sanger på Ullevaal stadion.

 

JAN ERIK FILLAN.
Jan Erik fikk sitt store gjennombrudd for tre år siden, og han synger musikaler like bra som opera. Han har hatt flere roller på Operaen I Oslo og reiser direkte fra Oseberg til hovedrollen i Flaggermusen. Han er i dag blant nasjonens mest ettertraktede tenorer.

 

Kapellmester: Stein Austrud
Fiolin, perkusjon: Tarjei Nysted
Gitarer: Bernt Rune Stray
Slagverk: Kristian Tybakken

 

 “Etter konserten med Hanne Krogh og hennes tenorar vart ein nesten heilt slått ut. Det må rett og slett vere det mest fantastiske og trolske ein kan oppleve innan musikkens verden.” (Anmeldelse av konsert med Hanne & Tre Tenorer)

 

 

 

 

 

0 kommentarer