1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
nov
16

Billettene til Syng med oss 2014 fyker ut!

Som vanlig arrangeres Syng med oss den siste lørdagen i januar hvert år - denne gangen 25. januar - og attpåtil for 26. året på rad.

Lørdag 16. november 2013 var første salgsdag for billettene til Syng med oss. 

En kort titt på Stavanger Konserthus' nettside bekrefter at det minker på billettene. Dermed kan vi enda en gang glæde oss til en fullsatt sal! Og for dere som ennå ikke har vært ute om dere: Løp og kjøp  - eller gå inn på nettet og få tak i billettene til Norges lengstlevende Syng med oss-forestilling!

0 kommentarer
nov
01

Song og Spelkorlaget og Morten Abel til Kristiansand!

On the road again!

Lørdag 23. november går turen til Kilden, Kristiansands flotte konserthus. Og for 7. gang i år 2013 skal Song og Spelkorlaget på scenen sammen med den norske popkongen Morten Abel og det fantastiske orkesteret hans. Dette gleder vi oss til!

Det er forøvrig ikke første gangen Song og Spelkorlaget bakker opp veletablerte artister. I de fleste tilfeller har disse artistene fått en ny vår etterpå. Vi synes det er hyggelig å kunne bidra til at våre musikalske venner får et oppsving i karrieren sin. Blant artister vi har hjulpet fram kan vi f.eks nevne Karoline Kruger og Lill Lindfors, Elisabeth Andreassen og Halvdan Sivertsen, artister som er blitt blant våre mest folkekjære kjendiser! Og flere vil nok følge på i årene som kommer ...

0 kommentarer
okt
21

St. Petri kirke 19. desember 2013 - Jule konsert med Hanne Krogh + Tre tenorer + Song og Spelkorlaget

St. Petri kirke 19. desember 2013 - Jule konsert med Hanne Krogh + Tre tenorer + Song og Spelkorlaget

Sett av datoen med en gang! For 19. desember kl. 18.30 starter julen for alvor. Hanne Krogh + Tre tenorer + Song og Spelkorlaget synger julen inn. Hannes julekonserter har fått terningkast 6 og suverene omtaler. Sammen med de tre tenorene har hun sydd sammen et eventyr av en konsert, og nå er altså Song og Spelkorlaget hyrt inn til å toppe hele konserten! Det anbefales å være tidlig ute for å få tak i billetter. Her blir det garantert stappfull kirke!  Kjøp billetter!!!

0 kommentarer
sep
30

Ny opptreden i Stavanger Konserthus

Ny opptreden i Stavanger Konserthus

Så er det duket for nye opplevelser i Stavangers nye Konserthus: 10. oktober kommer Hanne Krogh og hennes Tre tenorer til byen, da står den kritikerroste forestillingen "Ta meg til havet" på menyen. Det blir to forestillinger – kl. 18.30 og kl. 21.00. Med seg på scenen vil dere også kunne oppleve byens mest profilerte kor: Mannskoret Song og Spelkorlaget av 8. mars & Søn og damekoret Volvene.

"Ta meg til havet" har gjort seg bemerket utover landets grenser, og Hanne Krogh, tenorene og musikerne hennes er invitert til USA for å spre dette usedvanlig flotte musikalske konseptet.

0 kommentarer
aug
21

Magisk i Stavanger Konserthus

Morten Abel-konserten 20. august i Stavangers nye konserthus ble en skikkelig opptur.

Og for en knallstart på høstsesjonen! Stemningen i konserthuset var på topp, og tilbakemeldingene fra publikum var overstrømmende.

Ikke nok med det: En av musikerne i Morten Abels band sa: Song og Spelkorlaget  er med på å løfte hele konserten!

0 kommentarer
aug
19

Song og Spelkorlaget setter ny aktivitetsrekord!

AKTIVT KOR: 

Fra sist november fram til midten av juni 2013 har Song og Spelkorlaget hatt 51 manntallsførste samlinger, nesten alle er øvelser og konserter. Og høsten 2013 ser også ut til å bli en aktiv periode, med konserter sammen med bl.a. Morten Abel og Hanne Krogh. Vi gleder oss!.....

0 kommentarer
aug
19

PANGSTART på høstsesjonen 2013

Here we go again:  

Allerede mandag 19. august er det fullt kjør for Song og Spelkorlaget, med konsert om ettermiddagen for ONS Norway i Stavanger Forum. Umiddelbart etterpå drar vi til Tou Scene for å øve sammen med Morten Abel og orkesteret hans. Og tirsdag 20. august gir Morten og Song og Spelkorlaget og stort band konsert i Stavanger Konserthus. Dette blir vår sjette konsert sammen med Morten. Godt å være igang igjen!.....

0 kommentarer
jun
16

Suksess i Oslo - Den Norske Opera

Suksess i Oslo - Den Norske Opera

Konserten med Morten Abel i Operaen i Oslo 13. juni ble en glitrende opplevelse. To fullsatte konserter med topp stemning i salen og stående ovasjoner gjorde denne kvelden særs minneverdig - antakelig det største Song og Spelkorlaget har opplevd i sin 29-årige karriere. Neste dag ble ikke mindre ålreit: Først med intervju og sang på direktesending hos TV2's God Morgen Norge, deretter konsert utenfor Stortinget kl 11.30, og avslutningskonsert på Aker Brygge kl. 13.30. Punktum ble satt under middagen på Stortorvets Gjestgiveri. For noen dager!.....

Sjekk link for å se video fra prøvene i Den Norske Opera: Video Stavanger Aftenblad

 

 

0 kommentarer
jun
06

Morten Abel m/band og Song og Spelkorlaget opptrer under ONS Norway 20 August 2013

Morten Abel m/band og Song og Spelkorlaget opptrer under ONS Norway 20 August 2013

Stavanger Konserthus:

Det er duket for enda en konsert sammen med Morten Abel!

Forhåndsomtalen er meget sjarmerende:

The king of pop will be there!
The main attraction at Norway Night will be the acclaimed artist Morten Abel. He will be accompanied by a number of other artists from different genres of music and together they will put on a surprising and varied show in the Fartein Valen Hall.

Mix Abel's magic with the organ tones of Nils Henrik Aasheim and the vocals of jazz musician Eva Bjerga Haugen. Combine this with the voices from Song og Spelkorlaget, and we guarantee you will see Morten Abel as you have never seen him before.

Abel has put together a special band for this special concept, which has received rave reviews after three concerts in Stavanger Concert Hall. Abel and company have now also sold out two concerts in Oslo Opera House.

0 kommentarer
mai
27

8 nye sangere!

Så har vi ønsket nye prøvemedlemmer velkommen. Åtte herrer i sin beste alder troppet opp på audition – flere av dem i 30-års alderen, og alle ble invitert inn i varmen. Song og Spelkorlaget holder fremdeles døren på gløtt for nye sangere. Velkommen!

0 kommentarer