1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

World of Music i Kuppelhallen 4 mars 2016

hanne

 

 

Noen tilbakemeldinger fra publikum som har sett forestillingen:

 

 

Et show av internasjonalt toppklasse

 En musikalsk sangopplevelse av de sjeldne, godt bundet sammen av Hanne Krogh og humoristiske historier av alle seks.

 

 

En opplevelse for livet.

Dette var et fantastisk show. Fra start til slutt var vi trollbundet. Både enkeltprestasjonene og helheten var av ypperste klasse. Disse par timene med Hanne Krogh & co var en opplevelse for livet.

 

 

Fantastisk konsert

Dette var en fantastisk konsert fra begynnelse til slutt. Høy gåsehud faktor og veldig bra sangere. Tre tenorer imponerer med sin stemmeprakt. Hanne Krogh som binder det hele sammen med tale og fin sang. Helene Bøksle som rører deg til tårer med sin vakre stemme, og ikke minst Marianne Antonsen som bare er helt utrolig flink. Takk for en flott konseropplevelse

 

Showet var helt etter min smak

 Alt var en opplevelse fra ende til annen. Mye forskjellig på oppsettet og det gav absolutt mersmak

Oseberg kulturhus

 

 

 

Fantastisk

 25. juli 2015

 Hvordan skal dere toppe dette neste år??? Gir to hele timer med topp og variert underholdning!!!

 

 

 

World of Music

Noe av det beste som er satt opp i Tønsberg noensinne. Min mann ville bli sittende 2 timer til. Fint flettet sammen m tale og musikk. Stort plus at nesten samtlige på scenen fikk "spille solo"

 

Fantastisk

Dette er det fineste jeg har opplevd på Oseberg Kulturhus.

Det var bare vakkert. Anbefales på det varmeste.

 

stor opplevelse

 Dette var en gave til en venn. Han og hans Kari fikk billettene av oss, noen venner, sammen med mat, vin, henting og bringing. De var strålende fornøyde. Jeg hadde nok vært der sammen med dem om ikke jeg nettopp var blitt operert og frarådet mye lyd. Gleder meg til å oppleve dette en annen gang.

De likte musikkvalget, vokalistvalget, musikerene og sammensetningen.

Fantastisk forestilling!

For en godteskål av en forestilling! Den ene perlen av en melodi etter den andre - fra rockefot til det aller såreste. Latter og tårer satt løst gjennom hele forestillingen. Min store heltinne, Marianne Antonsen, leverte som aldri før. Helene Bøklses yndige fremferd, de staute tre tenorene, supert kor og orkester - og Hanne Krogh som har satt det hele så fantastisk sammen. Kjør på - lag flere slike forestillinger, Hanne!

 

Strålende forestilling!

Flotte, dyktige artister! Musikerne var dyktige og danseren understreket showet der hun var med. Flott bakgrunn med bilde og illustrasjon

 

 

Veldig bra show! ! 

Utrolig bra show. Terningkast seks ☺☺variert program. De som var med leverte varene. Noe av det beste jeg har sett. Og jeg har sett mye. Mange flotte stemmer. Hanne Krogh jeg digger deg!!

 

 

Utrolig bra og variert sommerunderholdning!

Utrolig bra og variert sommerunderholdning! Helt uten dødpunkter! Synd det bare varte 2 timer!

Tønsberg kulturhus

 

 

EN OPPLEVEELSE!!

Et fantastisk show med fantastiske sangopplevelser, og musikere som gjorde

opplevelsen helt topp.Hanne gjør en kjempefin jobb med å binde hele forestillingen sammen.

Oseberg kulturhus

 

 

Meget bra show,

Anbefales dette var et meget bra show. Vi stor koste oss.

Oseberg kulturhus

 

 

 

Elegant og sjarmerende. For en stemmeprakt! Bravo!

 Elegant ramme rundt gode klassiske melodier og sanger, gjorde at vi nøt konserten fra begynnelse til slutt. Fantastisk stemmeprakt. Tårene trillet opptil flere ganger!

Oseberg kulturhus

 

 

Fantastisk

For noen sangere, stemmene "matchet" hverandre. Flinke til å binde sammen sangene med eventyr.

 

En stor opplevelse

Nydelig konsert! Ble bundet sammen av Hanne på en nydelig måte. Alle var bra, men for meg var Marianne Antonsen nr 1 De andre tett på. Mitt indre var full av sang og toner i tiden etter konserten ! Dessverre var våre plasser på 1. Rad til venstre orkester dårlig ,som tok bort noe av opplevelsen , men det kan ingen lastes for

Oseberg kultursenter


 

Hanne Krogh og tre tenorer og Helene Bøksle,Marianne Antonsen World of Music

Jeg var her med min datter, og vi var begge to helt overbegeistret. Fantastisk vokal, band og lyd. Samt flotte bilder som passet til sangene. Fantastisk flink danser passet bra inn. Vi har faktisk ingen ting å utsette på noe. Praten mellom sangene var rørende og passet flott inn. Bra at det ikke var pause. De to timene gikk bare så alt for fort. Jeg kunne sett dette showet igjen og igjen. Håper at de får til å reise rundt med showet,så mange fler kunne få oppleve dem.

 

 

Kjempe bra

Dette er noe av det beste min kone og jeg har opplevd.Fantastisk.

 

 

Fantastisk.

Artister og musikere på øverste hylle . Beste konsertopplevelse vi og våre venner har hatt.

 

  

Fantastisk

Vi hadde en magisk kveld med nydelig musikk og fantastiske sangere og musikere. Det var så tårene trillet under noen av fremføringene :-) Takk for en stor opplevelse

Ja, jeg anbefaler dette.

 

 

Kan bare si - helt fantastisk.

Tenkte oss et "vanlig" show i underholdnings sjangeren, men dette ble så mye mer. Visste at vi kunne forvente valuta for pengene med tenorene, men her var det flere som innfridde. Helene Bøksle i samklang med tenorene, Hanne Kroghs måte og binde det hele sammen, klovnens kroppsspråk, og likeså felespilleren, hvor jeg så "sveisen" til Sigbjørn Bernhoft Osa !

Jeg håper at forestillingen blir tatt opp og at vi kan få gleden av å se den igjen på TV, hvis den ikke blir satt opp andre steder i landet.

 

 

Hjertevarme

En utrolig vakker opplevelse. Artistene bød på seg selv noe som ga en varme til publikum og nydelig musikk. Har ikke opplevd et så varmt samspill mellom artister og publikum før.

 

 

Nydelig musikalsk opplevelse

Topp showet fantastiske artister og variert program

 

fraTjøme

Veldig bra - fantastisk

Noe av det beste vi har sett på lenge. Personlig og varmt. Nydelige melodier og fremføringer og bra orkester med "trøkk".

Ja, jeg anbefaler dette.

 

 

 

 

pensjonist

Sjelden har vi, 4 stk, kost oss slik på konsert e.l. Fantastiske artister, musikere + danser. Ikke minst hvordan Hanne bandt det hele sammen med små fortellinger etc. Hele veien hjem, fra Tønsberg til Lier, satt vi bare og sukket og kommenterte hvor fornøyde vi var og at det var verdt pengene og mer til.

 

 

En fantastisk opplevelse og et godt sammensatt show

 Jeg hadde forventninger for jeg har hatt gleden av å oppleve de tidligere. Dette overgikk mine forventninger til fulle. Det ga latter og glede, samt tårer. En komplett emosjonell opplevelse jeg vil leve på lenge. Skulle gjerne sett det flere ganger.

Ja, jeg anbefaler dette.

 

fraHorten

Det beste showet jeg har vært på.

Så proft show. Kunne ikke blitt bedre. Kanskje litt for høy musikk.

 

  

 

 fraSande i Vestfold

Hanne & tre tenorer

I kveld har jeg vært på en konsert jeg seint vil glemme! Hanne Krogh, Marianne Antonsen og Helene Bøksle sammen med de tre tenorer. Du verden for noen artister vi har i disse. Helene Bøksle er unik og kan så mye mer enn folkemusikk. For dere som ikke var der så skaff dere en billett til neste helg...... løp og kjøp! Til NRK og / eller TV2: Dette showet må dere formidle til hele det norske folk. Kultur på sitt beste. Jeg felte flere tårer i kveld av ren beundring og jeg hadde verdens beste støttespiller og gode venn ved siden av meg........dette folkens kommer jeg aldri til å glemme!

 

 

 

 fraSkien

Et innholdsrikt show med en rød tråd og flotte prestasjoner: Slik vi alltid opplever HKs show!

Flott at Hanne prøver noe litt nytt denne gangen, særlig for oss som har sått stor pris på de flotte showene hun har hatt før også. Vi er "fan" og har sett alle!

Denne gangen følte vi at showet var enda mer variert og dynamisk: de visuelle bakgrunnsbilder gir en flott stemning til det vi lytter til. Flotte og klangfulle prestasjoner av såvel sangere og sangkor, som musikere. Nevnes må også den unike kvinnelige danseren.

Hanne og Tenorene skuffer aldri! Heller ikke hennes eminente musikere!

Vi vet at bak Hannes show ligger mye hardt arbeid, lang planlegging og bestrebelse med "den røde tråd" i showet. "World of Music" er intet unntak i så måte, faktisk heller en reell bekreftelse på dette!

Et lite minus var litt for høy lyd enkelte ganger, for det meste når alle sang samtidig. TAKK :-)

 

 

 

 

WOM
Gabriellas Song

Kommentarer

 
Ingen kommentarer