1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

“HANNES BESTE SHOW"

Folk valfartet i fjor sommer fra hele Sør-Norge til Oseberg Kulturhus i Tønsberg etter premieren på showet "World of Music". Salget eksploderte med strålende anmeldelser og et begeistret publikum. Opp mot 10 000 mennesker rakk å kjøpe billett før Hanne Kroghs stjernemannskap måtte stoppe strømmen av ekstraforestillinger grunnet fulle avtalebøker.

Aftenpostens tungt slående anmelder, Mona Levin, beskrev forestillingen som en endeløs rekke høydepunkter.

Kanskje ikke så rart når et knippe av nasjonens beste sangere, innenfor forskjellige sjangere, samles på samme scene.

Å koordinere alltid travle Hanne Krogh med fantastiske Helene Bøksle, som i vinter har jobbet med verdenslanseringen av musikken til storfilmen "Birkebeieneren», souldronningen Marianne Antonsen, én av klodens få kvinnelige basser, vår internasjonale stjernetenor Thomas Ruud og store, sterke Kristian Krokslett, som synger "You Never Walk Alone" på en måte som burde gitt ham sesongkort på Liverpools Anfield, er nær en umulig oppgave.

Hanne klarte å få forestillingen på veien de to første ukene i mars.

Til Kuppelhallen i Stavanger kommer stjerne-ensemblet i samarbeid med byens eget kor, Song og Spelkorlaget, fredag 4. mars.

- World of Music er det fineste showet vi har laget, mener Hanne Krogh som de senere årene har gått fra den ene show-suksessen etter den andre.

- Det beste showet jeg har sett. Rett og slett! sa City Scene-sjefen Rune Solberg etter premieren og booket showet direkte til Fredrikstad.

Og publikum brukte store ord på billettselskapets hjemmeside.

"Tidenes beste show", "Internasjonal toppklasse", "Opplevelse for livet", "Fantastisk", "Trollbundet" var bare noen av utallige reaksjoner. Mange hadde sett showet både to og tre ganger.

- Ideen var å kombinere ekstreme sangprestasjoner innenfor en ramme av latter, tårer og rare, forunderlige historier, sier Hanne.

- Og jeg tror sannelig at vi har lykkes. Dette showet ble enda bedre enn vi hadde forestilt oss på forhånd, smiler hun.

HANNE KROGH

Hanne har hatt en eventyrlig karriere som artist, skuespiller og formidler, og er arkitekten bak både egne oppsetninger og gruppene Bobbysocks, Just4Fun og Hanne & Tre Tenorer.


HELENE BØKSLE

Helenes unike og praktfulle stemme kan både smelte is og trollbinde et publikum. Hun er blant landets store sangstjerner innen moderne, tradisjonell musikk. I vinter arbeider hun med verdenslanseringen av filmmusikken til den norske storsatsingen "Birkebeineren".

HUSK !! Øvelse fri i dag18 februar
Info Hanne og de fredag 4. mars og lørdag 5. mars

Kommentarer

 
Ingen kommentarer